Politica de confidentialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVAREA LECTURII are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: STATISTICĂ, EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ, RECLAMĂ, MARKETING ȘI PUBLICITATE.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare PENTRU EXPEDIEREA DE INFORMĂRI SCRISE SAU ÎN FORMAT ELECTRONIC, ANUNȚURI DE INTERES GENERAL CORELATE CU DOMENIUL DE ACTIVITATE, INFORMĂRI CU CARACTER PROMOȚIONAL. Refuzul dvs. determină ÎNCETAREA ORICĂROR COMUNICĂRI CĂTRE DATELE DVS. DE CONTACT FURNIZATE.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai destinatarilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la CONTACT@TESTEDINPOVESTE.RO

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în afara teritoriului României.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Observații:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de poliție, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru orice neclarități, vă rugăm să ne contactați.

  • Informații utile

  • Parteneri

    EdituraJoy.ro, carti pentru o educatie de calitate.
    MondoCart.ro, librarie virtuala pentru profesori si numai.
    OraDeLectura.ro, o uimitoare aventura a cunoasterii prin lectura.